onsdag 21 april 2010

Glasklart!

En hel del gamla glasburkar har jag visst. Tycker de är så vackra och användbara! De provbor ovanför kyl och frys som äntligen flyttat!


Ja nu har kyl och frys fått ett eget litet krypin!

Förut bodde de här, mitt i köket och var mest ivägen! 


Tidigare stod en kökspanna här, men när vi bytte värmesystem kunde vi ta bort den så kyl och frys fick en bättre placering!

2 kommentarer:

Anna sa...

Åh, vad fint! Är själv väldigt imponerad av fina glasflaskor och burkar! Superfint inbyggt. Det ser ut som om "hålet" var gjort för glas.

Kram Anna

Vita rosor och förgätmigej sa...

Men, varför skaffar ni inte höns? Det är världens enklaste djur att ha. Inte mycket svårare än guldfiskar *haha*. Allvarligt! Man rengör i hönshuset med några veckors mellanrum. Ger dem mat och vatten varje dag och så får man mat tillbaka! Hur många djur kan bidra med det sådär direkt? Dessutom finns det inget mysigare än att sitta med en kopp kaffe och titta på hönsen som fridfullt går och pickar i trädgården. Kan varmt rekomendera höns till varje trädgård. Om du har frågor så är det bara att maila mig så ska jag berätta allt jag kan om höns! Vilken snygg inbyggnad av kyl/frys. Vi måste också göra något liknande och nu vet jag precis hur det ska se ut *blink*

Kram/ Anna