måndag 6 september 2010

Kaos

Flyttade in tvillingarnas nya kök i vardagsrummet igår. 
En hel vecka före födelsedagen, men än är det tomt, så det blir överraskning ändå på söndag när alla saker kommer på plats!
Jag var så nöjd med den hörnan i vardagsrummet förut, så det är lite klurigt att få ordning.
Så här såg det ut när jag hållit på en stund:-)

Olle och Hilda tog det hela med ro, Hilda lyckades öppna det barnsäkra låset till TV-skåpet och lego i resten av rummet var ett faktum! Stackars tvätten kom ut tillslut och ordningen är så gott som återställd, men jag är inte helt nöjd.
Får sova på saken och ta nya tag imorgon!

Måste bara tipsa om en härlig blogg jag kikar in till varje dag!
Goa Anna med bloggen "Vita rosor och förgätmigej" inspirerar mig varje dag med sin härliga trädgård, vackra bilder och eget skapande.
Varje söndag tipsar hon om andra bloggar och igår var jag med på hennes lista. Blev så glad så:-)

3 kommentarer:

Sofia sa...

Oj, vad annorlunda det ser ut. Men det blir säkert jättebra i slutändan, det brukar det ju bli när du håller på. Ska bli kul att se resultatet sen.
Kram!

Vita rosor och förgätmigej sa...

Försök du bara... ;0)
Det är säkert du som har stökat till bara för bilden. Det ser tusan i mig rent ut fast det är stökigt. Vad roligt att småknoddarna ska få en egen hörna att laga mat på. Jag försökte här hos oss men efter två dagar ledsnade Niklas och plockade bort det igen. Vi hade flingor och mycket annat i hela huset lääänge efteråt. De måste ju ha något att laga mat med eller hur? ;0)

Ta hand om dig!

Kram/ Anna

Sot & Lintott sa...

Hej....jag gillar din blogg skarpt och som Anna sa så ser det fint ut hemma hos er fast det ligger grejer utspritt....ska gå in till Annas blogg igen...var länge sedan nu!!
Ha en bra dag..kram Rita