söndag 7 februari 2010

Verklighet :-)







Idag har vi spikat taklist i sovrummet och vardagsrummet, med samma goda hjälp som vanligt! Olle och Hilda snubblar på listerna, "lånar hammaren" och röjer överallt! Sen är Olle extremt rädd för sågen, skriker och flyger i famnen så fort det viner i klingan!

Resultatet är strålande, men röran efteråt är inte kul. Men nu är det undanplockat och de små stoppade i säng!
Och nöjda är vi:-)

5 kommentarer:

Madde sa...

Det är underbart att se. Det är såhär verkligheten ser ut. Det finns nog ingen coolare mamma än du. Ni skulle haft en övervakningskamera så man kunde ha kollat hur ni bar er åt.Kram Madde

Mia sa...

Oj oj oj känner igen mig. Det var ett tag sedan jag drog i gång en renoveringsfix med det räcker med många beställningar och jag måste sy mycket då ser det ut så här med. Helst drar de ut ett helt köksskåp och leker att de bor på undervåningen i skåpet. Men de är glada och jag får lite gjort. Alla är nöjda.

Du får ha en trevlig kommande vecka. /Mia

Unknown sa...

Hej!
Rätt skönt att se, för det är ju så här det ser ut när man grejar! Det bevisar lite vad du gör en helt vanlig dag i vanliga fall, plockar:)
Ja du skulle sett primadonorna i lördags, sen skaffa de sig en betjänt som fick springa efter diverse tillbehör...
Vi höres Kram Anna

Marica sa...

Skönt att se verkligheten ;) Kul att ni blev nöjda! När Jacob var liten var han med pappa Fredrik och greyade och snickrade hela tiden men nu med tre är det inte lika spännande, hi hi... tur att vi gjort all stor renovering! Nu är det tapetsering av köket som står på tur.. man tröttnar efter sju år med samma tapet... :)
Ni ser ut att ha fått det väldigt fint hemma, roigt!!!
Ha en finfin dag!

Annelie sa...

Haha, så brukar det se ut i Lovas rum lite då och då. Farmor sa senast hon var här att det såg ut att ha inträffat en explosion i det rummet!