måndag 8 mars 2010

Pennfacks-pyssel!


Nu är det inte jag, utan Moa som varit i pysseltagen:)
Ett pennfack efter eget mönster, och första gången hon stickade! Man kan ju undra om hon blir lika pysseltokig som sin mamma?


Min knappsamling kom till användning!


Vår goa kisse har oxå vårkänslor! Hon längtar efter barmark och en massa mumsiga möss.En papperstuss gick att leka med istället!

5 kommentarer:

Matilda sa...

Söta Busan! och Mosan oxå, vad duktig hon är.. kanske skulle beställa ett så jag har något att byta med nu till våren, var riktigt snyggt!

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vad fint hon har stickat! Och vilken underbar knappsamling du har... Blir bara liiiite avundsjuk *hihi*. Kissen kan få komma hem till oss. Vi har möss så det räcker åt sisådär... hmmm.... tja, en 50 katter. De bor i hönshuset de små rackarna.
Kram/ Anna

Mia sa...

Åh så sött pennfack jag kommer ihåg när jag sydde mitt första med mamma och det har jag faktiskt kvar, används flitigt av Juliette.
Vilken härlig knappsamling så vackert när de ligger i den stora glasburken. Jag har så lite så de ligger i gamla barnmatsburkar.

Du får ha en trevlig dag
Kram Mia

Linda i Lönnbacka sa...

Vad duktig dottern din är, tror allt hon kommer gå i sin mammas spår!! *ler*

Underbar knappsamling du har, så fint med dem alla i glasburken...

Och vilken söt och busig kissekatt ni har :)

Kram kram

Linda i Lönnbacka sa...

Tack för tipset! *ler*
Jag förstår ganska så bra...
Kan vara lite småperfektionsist ibland och störa mig på saker t ex om rostetter sitter på olika håll, om du förstår?!! :)

Ha en fin kväll!
Varma kramar Linda